Stel uw vraag

Wenst u meer informatie te ontvangen? Laat het ons weten!

Kaas

Bij de Rembrandthoeve wordt u even terug in de tijd genomen: de beroemde Goudse kaas wordt er nog op traditionele wijze gemaakt. Tijdens een rondleiding laat boer Roel u zien waarom deze kaas zo lekker smaakt en waarom Nederlanders zulke goede kaasmakers zijn! U zult verrast zijn, want deze traditionele manier van kaasmaken weerhield boer Roel er niet van om naast de traditionele gewone Goudse Kaas ook nieuwe kaassmaken te creëren:

Knoflook en bieslook, dat gaat geweldig met een glas wijn. Pepperoni voor de hete-peper liefhebbers. Hele mosterdzaadjes voor een typisch Nederlands broodje. Gerookte kaas met ham, perfect met een glas bier. En het beste deel moet nog komen: U mag proeven van alle verschillende smaken van de kaas, die u na afloop kunt kopen. Een perfecte afsluiting van een bezoek aan de Rembrandt Hoeve.